3 Haziran 2017 Cumartesi


file.army nedir?https://file.army/merakliadam8


Arkadaşlar sizlere bedava para kazanma sitelerinden biri olan file army sitesini tanıtacağım. Çalışma mantığı basit resim yükle, yüklediğin resimler beğeni ve görüntüleme alsın para kazan ayrıca kullanıcılar seni takibe aldığında da para kazan. Görüntülenme, beğeni ve takip için farklı para miktarı yatıyor. Sitenin açıldığı 1 hafta oldu çok yeni ve çok az kişi var şuan. İlk girenlerden olmak lazım her zaman. Sitede az kişi olmasına rağmen ilk günden yani dün 0.4 dolar kazanabildim. Bir kaç ay sonra site kullanımı arttığında olacak parayı bir düşünün. Görüntülenme, beğeni ve takip için farklı para miktarı yatıyor demiştim şimdi verdiği oranlara bakalım.
1.PNG
İlk üye olan herkes “corporal” kısmından başlayacak. Sonra aktivitene göre yükseleceksiniz yada düşeceksiniz. View(görüntüleme), like(beğeni), follower(takip), daily cap(günlük limit). İlk başlayanlar günde 2 dolardan daha fazla kazanamayacak. Rütbeniz git gide arttığında oda artacak.
Sitede ref kazancı yok. Yani vereceğim link normal link.
Her bir kişi günde 1 takip, 2 beğeni, 5 görüntüleme yaptıktan sonra bundan sonra yapacakları karşı tarafa kazanç sağlamaz. Haksız kazancın önüne geçiyorlar böylece. Biri sizin resimleri beğenince niye param yatmadı demeyin sizden önce başkalarının toplam 3 resmini beğenmiştir o yüzden işlememiştir hesabınıza. Bu her gün sıfırlanır. Her gün 3 beğenme 1 takip 5 görüntüleme hakkı olur. Tabi siz istediğiniz kadar resim beğenir istediğiniz kadar kişiyi takip edebilirsiniz.
Site ödemeleri her gün otomatik olarak Türkiye saati ile sabah 8’de yapıyor. Ödeme alt limit yok ne kadar bitcoin kazandıysanız o kadar yatacak.
Bitcoinlerin yatması için buradan cüzdan edinin. Bu bitcoin cüzdan sitesi bunlara ait kendi siteleri. Diğer bitcoin cüzdanlarına gönderim yok. İlkten bu siteye sonra diğer çekmek istediğiniz yere atarsınız.
buradan detaylı bir şekilde türkçe çekilmiş videoyu izleyebilirsiniz.
Dün gelen bitcoin 0.0004497(0.41 dolar, 1.57 lira). Boşuna bitcoin musluk siteleriyle uğraşacağınıza buna üye olun derim. Daha çok az kişi olmasına rağmen ilk günden 0.4 dolar geldi. Bide bir kaç ay sonra kullanıcıları arttığında kim bilir kaça çıkacak kazançlar.
2.PNG
Bedava para kazanmaya başlamak için aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz

https://file.army/merakliadam8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Link.TL para kazanma yeni yöntem 1 saatte 5 tl

arkadaşlar yöntemi açıklıyorum. 1-operayı indiriyorsunuz. 2-vpn yi açıyorsunuz 3-flash reklam koyduğunuz site veya blokları açıp on sa...